Review by ANNEMARIE REBEL
Super fijn! Ons team maakt er om en om gebruik van. Je wordt er lekker warm van. Wel even wennen met coördinatie soms, bij intensief bouwen bijvoorbeeld. Maar bij lezen of mails beantwoorden heel erg fijn!
Review by Rinske
Eindelijk een deskbike aangeschaft, en het werkt! Ik heb 's ochtends echt zin om naar kantoor te gaan en lekker te fietsen tijdens het werk. Lezen, schrijven, mails beantwoorden, het gaat allemaal prima tijdens het fietsen. Alleen tijdens het telefoneren neem ik even pauze, anders raak ik buiten adem ;) Op een hele dag fiets ik gemiddeld zo'n drie uur. Dat wissel ik af met staan en zitten. Ik kan het iedere kantoorwerker aanraden!
Review by ED HILGERSOM
Uitstekende oplossing voor een actievere werkhouding achter een bureau. Ben fitter na een werkdag op kantoor. Afwisselend zittend en staand werken. Ben er erg blij mee. Alleen de bijbehorende App functioneert niet.
Review by JAN VAN DOLEWEERD
Bevalt beter dan gedacht. Nodigt uit om staan, zitten en zitten en bewegen af te wisselen. Het bureau staat nu zelden laag.
Review by JORRIT
Wij gebruiken de deskbikes op onze basisschool. De eerste versie was redelijk kidsproof (stevigheid ed) de tweede versie die we besteld hebben is nog beter. Op dit moment staan er 6 in groep 8. De leerlingen maken er veel gebruik van, zeker degene met wat energie teveel.
Review by ANNELIZE
Ik ben erg blij met de deskbike. Ongemerkt trap je een eind weg, terwijl je aan het werk bent. Het voelt actiever en ook alsof je in je werk alerter bent. Ik ben ook erg tevreden over de service van Worktrainer. Ik had een de medium zadelstang ontvangen, maar deze bleek net iets te lang te zijn voor mij. Ik kreeg een small zadelstan kostenloos nagestuurd. Nu zit ik perfect!
Review by JAN
Ik werk meestal de gehele week aan mijn bureau en liep alleen naar beneden, weliswaar 2 trappen, voor koffie, lunch thee en voor de pakjes bezorgers. Dat is niet voldoende aangezien het zitten straks ook een volksziekte gaat worden. Dus een complete set aangeschaft met als eerste een verstelbare werktafel zit-sta bureau S670 met de bediening Desk Control 520, met 4 geheugen posities, en een ONGO balansbord om staand ook nog wat actiever te zijn. Ik fiets pas een paar weken op deze fiets onder mijn werktafel en hij bevalt prima. Staat nu nog op lichtste stand en fiets nog maar 1 uurtje per dag. Dit ga ik de komende maanden uiteraard opvoeren naar een langer gebruik per dag en op een zwaarder stand. Ik gebruik geen sensor op en bijbehorende app met resultaten van het fietsen. Het is voor mij ook geen apparaat om mijn prestaties te kunnen verbeteren. Alle lof naar Worktrainer, voor de volledige levering op de afgesproken dag. Ik heb zelf de werktafel van 2 x 1 m in elkaar gezet wat eenvoudig ging met de bijbehorende montagehandleiding. Een aanrader is ook de kabelgoot voor montage onder de werktafel voor alle snoeren die er zoal komen kijken bij 3 beeldschermen en een desk-top computer.
Review by MARLEEN
Ik fiets nu zo'n twee jaar op de deskbike. Heb hem aangeschaft toen die iets te opgewekte hoogleraar er reclame voor ging maken. Omdat ik een paar dagen per week vanuit huis werkte, bewoog ik veel te weinig. Ik liep wel hard en deed tussendoor boodschappen, maar dan nog betekende het dat ik �ren stil zat.� De deskbike is echt fijn. Ik zit rechtop, zonder leuning. Dat leek me aanvankelijk lastig, maar dat is het helemaal niet. Ik adem beter door, ik heb geen rare pijntjes meer. Ook heerlijk: ik ben niet meer zo stijf als ik, 59 jaar, opsta (maar dat komt natuurlijk ook omdat je niet echt �pstaat, maar eerder op koninklijke wijze van stahoogte afstapt). Wel merk ik dat ik bij geconcentreerd denken/lezen vaak vergeet te trappen. Zeker nadat het snoertje van het display kapot was gegaan, gebeurde dat te vaak. Ik krijg nu (gratis) een nieuw snoertje en denk dat dit me weer zal stimuleren om d��r te fietsen.�
Review by DJ VERLINDEN
Goede fiets! Heerlijk om een paar uur op te zitten.ᅠMin punt is het zadel, zo je moeten kunnen vervangen.
Review by ELLEN
Ik ben een ZZP-er en heb het ding voor mijn thuiswerkplek besteld. Fietst lekker, ik ben minder stram en heb minder rugpijn na een dag werken. Plus: - fietst goed! doet wat-ie doen moet. - zwaarte van fietsen goed instelbaar, ik verander dat naar gelang mijn fitheid. Min: - app doet niet wat ie doen moet. - lelijk apparaat in mijn prachtige kantoor. Zijn lelijkheid is niet te camoufleren. Wou dat ie opgevouwen kon worden zoals mijn Brompton-fiets, dan kon ik hem (als ik een werkafspraak heb en op een stoel zit) in de kast zetten. Ik zou ook wensen dat mijn fietsenergie omgevormd werd tot elektriciteit. Deze zuinige vrouw zou dan nog meer fietsen!
Review by SANDER VAN GILSᅠ
De Deskbike is een prima alternatief bij mijn zit-sta bureau om lekker actief bezig te blijven tijdens mijn kantoorwerkzaamheden. De montage verliep simpel en snel en ook is het veranderen van zithoogte snel en makkelijk. Het enige nadeel aan de Deskbike is de app! IOS versie: De deskbike moet keer op keer opnieuw gekoppeld worden en de app kan niet op de achtergrond draaien waardoor deze bij bijvoorbeeld elk telefoongesprek wegvalt. Maar design en comfort is zeker 5 sterren waard, echter omdat de functionaliteit van de app niet voldoende is geef ik maar 4 sterren!
Review by JAN WILLEM
Positief: 1) De fiets is makkelijk te monteren. 2) De fiets heeft een comfortabel zadel. 3) De hoogte van het zadel is prima in te stellen. In mijn geval kan ik mijn bureau op de zelfde hoogte laten staan voor "fietsen" en "staan". 4) Hij fietst prima, de fiets staat goed stabiel. 5) Door de rollers is hij makkelijk onder het bureau te rijden. 6) De footprint is bescheiden dus staat niet snel in de weg. Negatief: 1) de app (iOS) is een lachertje. ik ervaar het elke keer koppelen van de fiets als gedoe. De app kan niet "in de achtergrond" draaien dus elke keer als je je telefoon ergens voor gebruikt stopt de meting. verder rudimentaire functionaliteit. Wensen: 1) De mogelijkheid om een fietszadelpen te kunnen gebruiken zodat elk fietszadel gemonteerd kunnen worden. 2) Betere app en of mogelijkheid tot koppelen met apps als bv runkeeper. Als de app op orde was geweest had ik een 5 sterren beoordeling gegeven.
Review by YOUR ASSISTANT
Helemaal top!
Review by FR
Kom iedere dag weer lekker fit thuis.
Review by IRENE
De worktrainer is een prettige manier om tijdens zittend werk in beweging te blijven. Ik zit vaak meer dan 2 uur achter elkaar omdat ik een telefonische infolijn beman die 2 1/2 uur per dag bereikbaar is en werd daardoor erg stram. Merk wel dat na een half uur je echt wat anders moet gaan doen want fietsen en computerwerk kunnen niet te lang gecombineerd worden, is mijn ervaring, maar ook met steeds een half uur met daarna even staan of zitten, geeft al een vermindering van de stramheid. Vind het zadel helaas niet optimaal. Daar zou wat meer variatie in aangeboden kunnen worden. Verder werkt bij mij de app voor Android telefoon ook niet goed, helaas.
Review by DIANNE
Voor de Kerstvakantie heb ik een Deskbike en zit-sta bureau A270 met memory display besteld. Deze werden redelijk snel geleverd. Helaas hadden de monteurs hun gereedschap op het vorige adres laten liggen, waardoor ik zelf niet bij de installatie was. Toen ik thuis kwam was het bureau netjes ge�nstalleerd, en de Deskbike ook. Helaas werkte het niet met de App. Na chat met Worktrainer bleek dat er geen sensor op mijn fiets zat. Deze werd snel nagestuurd. We hebben hem zelf erop gezet, en nu werkt de App wel. Pluspunt: ik merk dat de variatie in zitten, staan en fietsen goed voor me is. Heerlijk om tussendoor te fietsen. Ik merk dat ik nog niet zo lang kan staan, maar dat ga ik opbouwen. Minpunten: - de installatie ging een beetje 'warrig', wel goede en snelle service om het ontstane probleem te verhelpen. - de app werkt alleen als je hem open laat staan. Zodra je op je smartphone iets anders doet, of hij gaat op stand-by stopt de app. Zo heb ik 25 minuten gefietst, maar heeft hij er maar 5 meegeteld. In die tijd zou ik dan wel weer heel ver gefietst hebben. Je kunt ook alleen maar op de App kijken als je fietst. Dus later even inzien wat de stand van zaken is kan niet. Daar is nog heel veel verbetering nodig!
Review by DIRK
Dat is bijzonder jammer. Ik ben 2.01 meter, en de fabrikant stelt dus niet eens een verlengde zadelpin beschikbaar? Gemiste kans. Verder zou de fabrikant het ontwerp zo moeten wijzigen dat je je eigen prettige zadel kunt monteren. Kwaliteit van het zitvlak zou veel meer moeten tellen. Daarnaast het volgende verzoek aan de fabrikant (als hij dit soort meldingen al leest): zorg ervoor dat de opgewekte trap-energie kan worden geleverd aan een omvormer zodat je ook de optie hebt energie-neutraal te kunnen computeren.
Review by LEEN
Bike is prima om niet te lang op te zitten, dus afwisselen met staan. Zadel is niet optimaal. App (Android) werkt niet goed, valt steeds uit. Afschermdopjes van trapperas vallen er steeds uit (laten we nu gewoon weg). Sticker op instelknop (van - naar +) is verkeerd om gemaakt; '-' is zwaarder nu. Verlengstuk zadelpen is prima voor mensen boven de 1.85, maar zadel is dan te hoog voor korte mensen in de laagste stand. Zou goed zijn om dat te vermelden bij de omschrijving. Probleem wel goed door jullie opgelost. Iedereen hoort denk ik graag als er een update van de app is! En als er een versie voor Windows is :) Wel: mooie kleur en elegante fiets!
Review by HENK
Een behoorlijke tegenvaller. Het zadel zit niet prettig. Ik fiets erg vaak en veel op racefiets, mountainbike en toerfiets maar nog nooit zo'n slecht zadel gehad. Als ik van mijn oude hometrainer het stuur had afgezaagd, had ik ongeveer dezelfde functionaliteit gehad. Door de kleurtjes ziet de deskbike er wel fraai uit, De app is op Android zeer slecht en onbetrouwbaar. In minder dan 2 minuten leg ik ruim 650,000 km (of meter ?) af. Meestal werkt de app overigens helemaal niet.
Review by ICTEXT
Zeer tevreden: ik ben mobieler, fitter en alerter. Enige nadeel is de niet-werkende app, maar ik heb begrepen dat er binnenkort een update uitkomt. Als ik de andere recensies bekijk, zie ik wel dat de app flink moet worden verbeterd (juiste informatie, actief blijven op de achtergrond wanneer de telefoon standby staat, etc.). Voor de rest niets dan lof!
Review by ANONIEM
Ik vind het een geweldig apparaat. Het scheelt enorm. Waar ik vroeger vermoeid, duf en niet al te sociaal thuis kwam kom ik nu weer fit thuis en heb ik energie om nog van alles te doen en ben ik een stuk gezelliger voor mijn gezin. Scheelt ook in ongezond voor de buis hangen en snaaien. Dat gaat kilo's schelen. De sensor en app kan beter. Dat heb ik nog niet aan de gang. Maar dat komt nog wel. De wieltjes zijn handig, maar ik mis het dat ik niet net als een buro stoel ook zijwaarts kan. Na een uurtje is het zadel voor mij niet meer comfortabel, dus ga ik dan weer staan. Dat vind ik een goede zaak en houdt me actief. Al met al vindt ik het een wereldapparaat!
Review by MARIELLE SCHIPPEREN
De fiets werkt heel prettig. Ik zit met plezier achter mijn bureau. Kan er prima een aantal uur op werken. Was goed zelf in elkaar te zetten. Je rijdt hem makkelijk onder je bureau als je klaar bent. De app is helaas van slechte kwaliteit. Die monitort je fiets gedrag niet omdat hij niet op de achtergrond kan draaien. Het was leuk geweest om bij te houden hoeveel ik fiets maar dat werkt dus niet. Als jullie een betere app willen laten maken is mijn suggestie om eens contact op te nemen met een bedrijf wat dat ook kan. Bijvoorbeeld Enrise in Amersfoort. In het kader van Quantifief Self zou het leuk zijn als het meten beter is. Je fiets niet voor niets natuurlijk.
Review by JEKA
Fijne fiets! Uitnodigend om te gebruiken, heerlijk stil, stevig, en een zadel waarop je het een hele tijd volhoudt. Ook erg handig dat er wieltjes onder zitten, zodat je 'm makkelijk verplaatsen kunt. De bijbehorende app kan nog wel wat verbetering gebruiken (bijv. zelf een dagelijks doel kunnen stellen, of meer grafische overzichten van wat je al gereden hebt). Ik vind het teveel gedoe om de app steeds weer in te moeten stellen, dus in de praktijk gebruik ik deze niet.
Review by SUZAN
Ik wil hem niet meer inleveren! De deskbike is bij mij neergezet als pilot en moet hem delen met veel collega's. iedereen is nieuwsgierig en wil hem graag uit proberen. Zelf fiets ik geregeld een half uurtje, en merk dat ik tussendoor mijn bureau niet "laat zakken"maar er achter ga staan. Het geeft je energie We hebben alleen het vermoeden dat de snelheid niet helemaal klopt, ik fiets zonder enige moeite 50 km per uur. Het motiveert wel, maar lijkt me erg onwaarschijnlijk ;-)
Review by ANONIEM
Ik moet nog even wennen met afwisselen van swopper naar deskbike maar daar word ik al wat alerter op. Ik maak alleen nog gebruik van de desbike en de swopper. Ik heb geen gewone bureaustoel meer. Verder zou ik nog staand kunnen gaan werken maar ik moet dus nog even wennen aan het afwisselen. Komt goed. Ik ben erg tevreden. Beweeg veel meer. Moet alleen nog even de deskbike meter bestuderen zodat ik kan zien wat ik in een week gefietst heb.
Review by ANONIEM
Ik vond het ook wennen en had vooral de neiging veel te hard te willen fietsen, dat werkt niet echt als je er ook bij wil werken. Maar dat gaat nu beter. Hij zit lekker en zoals al eerder gezegd + en - niet logisch. Er zitten wieltjes onder, maar die zitten bij mij niet zodanig op de vloer dat ik er goed mee kan rijden. Heerlijk om zitten, staan en fietsen af te kunnen wisselen, geen last meer van zware benen tijdens/na een dag zitten op kantoor.
Review by GERT-JAN TE LINDERT MSG POST & KOERIERS
Ik heb de Deskbike een paar dagen (op proef) en het is nog wel wennen. Zeker het afwisselen. En je wilt soms te snel fietsen. Had de fiets graag in blauw of oranje gewild maar heb de gele op proef ontvangen. Hopelijk kan deze nog ingewisseld worden voor een andere kleur!?
Review by MARLEEEN
Fiets 2 dgn na bestelling al in huis. Goed zadel en erg fijn om te kunnen bewegen tijdens het werk ipv alleen maar te zitten. Goed voor mijn lijf. Al aan vele de link doorgestuurd met advies om het ook te doen. Alleen het trainingsadvies van een half uur fietsen, 1 uur staan moet je opbouwen. Handig dat je vragen kan stellen via de chat, je hebt meteen antwoord. In 1 woord Super!!
Review by ANONIEM
Fiets makkelijk te monteren Kleur aanbod klopt niet: rood besteld (volgens site in voorraad), zwart gekregen (erg lange levertijd indien je ander kleur wil, hoewel product reeds betaald was) Zadel is comfortabel Weerstand: vooraf bevestigde sticker staat verkeerd: - betekent hier zwaardere weerstand; + hier lichtere weerstand. Levertijd: niet 1 á 2 werkdagen maar meer dan 2 weken.
Review by 3D ASSIST
al fietsend aan het typen nu. heb een knie met de nodige schade en dit is een zeer welkome aanvulling. zadel zit zodanig goed dat het lang is vol te houden. Mooi magnetisch weerstand in te stellen, geen warmte ontwikkeling, degelijk draaiwerk. Alleen draaiknop voor het afstellen van de weerstand werkt anders dan het stickertje doet vermoeden. " - " geeft een hogere weerstand.
Review by ANONIEM
stabiel, fijne zit. Helpt echt om meer te bewegen en van houding te veranderen. De meter staat wel snel op 5 kilometer, dat lijkt me iets te rooskleurig....
Review by MARCEL
Aardig idee, maar helaas beweeg je tijdens het fietsen veel te veel met je schouders waardoor muis en keyboard coordinatie te moeilijk wordt om efficient te werken.
Review by LOTTE BORGERS
Stabiele fiets. Makkelijk in elkaar te zetten. Zou fijner zijn als de trappers meer onder het zadel zitten maar begreep dat dit bij het nieuwe model al aangepast is.
Review by VINCENTᅠ
Fijne fiets. Boven verwachting nog erg stabiel! even wennen met werken maar is een goede aanwinst op kantoor:)
Review by ANONIEM
fijne fiets en goed ter afwisseling met staan. Ene dag voelt het beter dan de andere, maar dat is puur het wennen. Fijn om in beweging te zijn en gezonder ook.
Review by IRIS
Geweldig leuk trappertje. Misschien te leuk omdat ik heel veel moet smeken om verder te mogen werken aan m'n bureau. Iedereen wil erop en dan niet meer af. Niet leuk ;) Ik heb zelfs beweging als het buiten giet zonder nat te worden. Een aan te raden stoel, mits goede afspraken met mede bewoners.
Review by MILLY
Heerlijk die deskbike in combinatie met een zit-sta-bureau! Elke werkdag begin ik op de deskbike, en voordat ik het in de gaten heb, staat er 10 km op de teller. De rest van de dag wissel ik af, staan, zitten en fietsen. Je voelt je fitter, lichamelijk en tussen de oren. Een aanrader.
Review by PATRICK
Ik had al een paar jaar een in hoogte verstelbaar bureau, heerlijk om staan en zitten af te wisselen. Tot voor kort gebruikte ik daar ook een goedkope hometrainer (ding van de Lidl) bij om ook nog te fietsen tijdens het werk. Toen deze het echter begaf heb ik toch de stap gezet om een specifieke Deskbike te kopen. Moet zeggen dat het na twee weken in gebruik hebben ervan een verademing is ten opzichte van de hometrainer. Bijna geen geluid, beweegt heel soepel, kan toch ook de zwaarte instellen en ik heb er een speed en cadence sensor bij icm met de Worktrainer (iOS app, gratis en syncen naar Runkeeper), zo leg je ongemerkt heel wat kilometers af. Ik wissel nu staan, zitten en fietsen af. Een aanrader voor iedereen die veel zittend werk doet.
Review by MARIËT
Ik kan heel slecht stil zitten tijdens het studeren en kunnen fietsen achter mijn bureau is voor mij een uitkomst. Ik studeer veel actiever en wissel het fietsen af met staan en zitten. Blij dat er een breed zadel op zit. Meestal draait de fiets stil en soepel; soms hoor ik een tikje tijdens het fietsen.
Review by ANONIEMᅠ
Ik zit hele dagen achter mijn bureau en was hard bezig volkomen te verstijven. Dankzij de deskbike kan ik nu werken en bewegen tegelijk. Het ding zit heerlijk en geeft ook nog een echt fietsgevoel. Alleen het windje door mijn haren ontbreekt nog!
Review by ANONIEM
Ik heb de Deskbike al een aantal maanden en heb een paar weken geleden de nieuwe, bredere zadel geïnstalleerd. Mijn ervaring is heel positief. Geen rug- of nekklachten meer, schouders blijven relaxt, en mijn lichaam blijft de hele dag lekker in beweging. Ook geen last meer dat "zwaar" gevoel na een dag zitten werken. De nieuwe zadel is een hele verbetering en zit heel lekker. Ik raad de Deskbike aan iedereen aan. CM Willems
Review by KIEFT
heerlijk; werken en bewegen tegelijk! Wel even wennen zo achter de pc maar ik vind het erg prettig.
Review by MOLLY WILLEMS
Ik gebruik mijn Deskbike nu enkele maanden (i.c.m. een zit/sta bureau) en ben er erg blij mee. Ik ben ZZP-er met kantoor aan huis, en het bureaufiets zorgt dat ik voldoende beweging krijg terwijl ik werk. Waar ik in het veleden veel last had van pijn in mijn rug en nek, stijve schouders and opgezette benen, zijn deze klachten nu verdwenen en voel ik me aan het einde van de werkdag meer gefocust en opgewekt. Ik heb ook net de nieuwe, grotere zadel ge�nstalleerd en vind deze een hele verbetering.
Review by DIANA CREEMERS
Ik ben heel blij met de deskbike in combinatie met het hoog laag bureau! Het zorgt ervoor dat ik niet meer met hoofdpijn naar huis ga omdat ik veel wissel van houding. Ik maak er veel gebruik van; super fijn! Ik wissel vooral het staan af met het fietsen.
Review by KEES SCHIPPERS
Fietsend werken is heerlijk, zo nu en dan even afwisselen met staan. Voel me lekkerder in m'n vel en heb veel minder last van mijn rug dan toen ik nog zittend werkte. Zadel is niet heel comfortabel, misschien omdat het zo groot is.
Review by LINDA
Het fietsend werken bevalt me goed. Ik zit en voel me veel actiever, gebruik mijn rompspieren. Ik heb hem voor thuiswerken gekocht want juist dan zit ik veel. Mijn collega's zijn wel heel geinteresseerd als ik fiets tijdens een videoconference :) Het zadel vind ik wat te groot. Ik zou het graag vervangen door een gewoon fietszadel. Zou mooi zijn als daar een extra opzetstuk voor kon komen.
Review by MACHTELD DE ROOS
Eigenlijk gewoon een heerlijk alternatief voor de hometrainer! Met het verschil, dat ik nu wat kan doen tijdens het bewegen. Tenminste als je het combineert met een verstelbaar bureau. I.p.v. zitten, zitten en nog eens zitten, begin ik mijn dag rustig te bewegen, terwijl ik m'n mail afhandel. Een half uurtje later........jee, wat gaat de tijd snel.........zak ik naar beneden, om aan het einde van mijn beperkte werktijd achter een bureau weer wat te stijgen. ECHT FIJN!!! De fiets is gemakkelijk te bedienen en met een kleine beweging aan de kant te schuiven. En wat WORKTRAINER betreft: een leuke jonge club met hart voor hun producten. Heb goede adviezen gekregen van Jordi. De aflevering ging vlot.
Review by HERMAN MAES
Mooie upgrade van mijn homeoffice met standingdesk door de toevoeging van de deskbike. Ook bij de werkgever komen er nu enkele deskbikes te staan, zodat we optimaal doorheen de dag kunnen wisselen van werkpositie. Voor mij was de stille werking vooral belangrijk, daar ik 's avonds op mijn thuisbureau werk naast de 2 kinderkamers. Mooi om te zien dat de deskbike echt fluisterstil is. Review met wat extra zaken kan je lezen op http://www.dailybits.be/item/standing-desk-deskbike/
Review by RON, APELDOORN
Prima fiets die vooral lekker stil is. De km teller die erbij hoort is nogal groot, lomp en oudbollig. Smaken verschillen uiteraard . . .
Review by ANONIEM
geweldig zo'n fiets onder mijn bureau! hij voldoet helemaal aan wat ik had verwacht! wat ons echt tegen viel was de manier waarop wij werden te woord gestaan op het bedrijf in Harmelen! Niet binnen 5 minuten beslissen betekent geen aandacht meer voor jou als klant?! daarna de website die niet funktioneerde.... niemand die belde om zich te verontschuildigen! alleen een mailtje met: probeer het nog eens!!! Jammer!! Mieneke Wisse-vd Veen
Review by ANONIEM
Het is heerlijk om te kunnen fietsen in plaats van een groot deel van de dag te zitten. Volgens de instructies moet je afwisselend staan. Ik heb daar eigenlijk geen behoefte aan. De reden dat ik dat soms toch doe is dat je na verloopt van tijd wel zweterig zitvlees krijgt van het zadel. Het is aardig om op het display de snelheid en de afstand te kunnen zien. Alleen vind ik het jammer dat de gegeven gereset worden nadat je enkele minuten niet gefietst hebt
Review by ERIK
De ideale manier om meer beweging te krijgen. Haast ongemerkt fiets je door, terwijl je gewoon achter je bureau zit. Afwisselend fietsen, staan en zitten, mijn rug is er erg blij mee!
Review by HANS KROUGMAN
Mooi apparaat. En perfect i.c.m. de speciale desks van WorkTrainer. Ik heb er een sensor bij voor mijn smartphone. De uitleg hoe die te bevestigen was is wat cryptisch. De sensor is nu aan de voorkant onderaan magnetisch geklemd. Daardoor steekt ie iets uit. Voorzichtig nu met het verplaatsen van de bike. Ik kan op de website ook niet verder achterhalen hoe de sensor op een andere manier te bevestigen. De additionele software voor je computer waar je routes op kunt volgen is niet beschikbaar voor OSX (Mac), alleen voor Windows. De apps zijn zowel voor iPhone als Android beschikbaar.
Review by EDITH MOLENBROEK
het gevoel in mijn benen, het is heerlijk! Zoveel actiever. Gewoon zitten voelt aan als langzaam dood gaan, nu kan ik weer met enig plezier achter de computer kruipen. Thuis althans. Ik heb de folders op mijn werk ook verspreid en wellicht dat daar een pilot gehouden gaat worden. Ik leid een grotendeels zitten leven tijdens mijn werk en heb daar totaal genoeg van. Ik begon me al af te vragen hoe ik dat nog 15 - 20 jaar vol moet houden, ik ben nl. een hoofdwerker en daardoor tot veel beeldschermtijd veroordeeld. Dit product geeft me weer hoop dat ik het wel vol kan houden!!
Review by CHARLES WILLEMS
De deskbike bevalt mij prima. Het afwisselend staan en fietsend werken aan een bureau (op hoogte geplaatst) geeft mij veel voldoening. Mijn thuiswerkplek is daardoor aanzienlijk verbeterd. Nu mijn werk-werkplek nog! Wanneer ik een dag overzicht zou kunnen vastleggen vanuit de display zou ik ook een overzicht over een langere periode kunnen krijgen. Maar dat is ook op andere manieren optie lossen (leuk maar niet echt essentieel)
Review by ANONIEM
De deskbike is heel leuk. Je trapt zo een hoop kilometers weg terwijl je aan het werk bent. Ik wissel het af half uurtje staan en half uurtje fietsen. Maar vaak zit ik ongemerkt langer te fietsen. Zo beweeg je een pak meer als de hele dag achter een bureau zitten. Je voelt je gewoon fitter!
Review by ELS
Heel prettige deskbike mooi vormgegeven. Ik kan geruisloos uren fietsen. En ik heb veel minder last van mijn onderbenen en voeten nu ik staan kan afwisselen met fietsen.
Review by RAVI
De deskbike is ideaal, concentratie en mood omhoog, geen afterlunch dip meer en calorien verbranden (in 2 weken tijd 2 kilo afgevallen). Als ik het geld dat ik vorig jaar heb uitgegeven aan de gym had gestopt in de deskbike…
Review by KARIN
Ik gebruik de deskbike dagelijks. Ik heb het niet meer koud achter de laptop en trap zo op een leuke manier heel wat kilometers weg. Ik heb recent zes weken in het gips gezeten en kan nu met de deskbike mijn conditie weer verbeteren. Ik maak er regelmatig een echte training van met een flink traptempo en een aardige weerstand. Heerlijk. Wanneer het mij uitkomt en ongeacht het weer buiten, ik fiets op mijn deskbike! En ondertussen doe ik mijn administratie, wat werk of kijk colleges van de Universiteit van Nederland. Hersengym en lichaamsgym in een!
Review by ANONIEM
Beste, Het bevalt erg goed! Een 'ademend' zadel zou fijn zijn. Vriendelijke groet, André Groot Bluemink
Review by GASTON DORREN
Ik ben erg enthousiast over de fietsstoel. Alleen maar staan aan je bureau is op den duur niet prettig; de afwisseling met beweging is ideaal. Het metertje dat erbij zit, had van mij niet gehoeven - ik gebruik het niet eens. Ik zou dat eerder als optioneel accessoire verkopen. Maar goed, hoe dan ook: vijf sterren.
Review by H.GRIFFIOEN
Prima fiets. Ik gebruik 'm bijna dagelijks thuis. Het draadje is inderdaad niet handig en ook zou het handig zijn als het totaal aantal gefietste kilometers werd bijgehouden (beetje onnozel om er een briefje naast te leggen met de dagelijkse km-stand als je dan toch zo'n apparaatje op je bureau hebt....je zult maar naar Tanzania willen fietsen)
Review by M. SCHOBBE
We zijn erg enthousiast over de bureaufiets. De verbruiksmeter/teller die d.m.v. een draad verbonden is alleen niet handig en zeer kwetsbaar. Deze komt snel in de knel te zitten. Zou er geen andere oplossing te bedenken zijn?
Review by MARIA D.
Super Idee. Wir nutzen es viel und es sollte auch in Deutschland viel mehr verkauft werden. Eines habe ich mich gefragt, bei der Einstellung des Widerstandes habe ich kaum bis gar keinen Unterschied gespürt. Gibt es eine Widerstandeinstellung? Stimmt da etwas nicht? Wir nutzen es gerne und viel. Sehr bequem. Die Anzeige ist ein guter Anreiz um jeden Tag viel zu treten.
Review by ANONIEM
De fiets bevalt erg goed! Meer zadelopties zou wel fijn zijn.
Review by SANDER KEIJZER
Geweldige uitvinding, ongemerkt trap je aardig wat kilometers bij elkaar. Zeer goed voor m'n concentratievermogen! Enige min puntje is de verbruiksmeter/teller, die is d.m.v. een draad verbonden. Dat is niet handig.
Review by RONALD HEMERIK, JANE GOODALL INSTITUUT.
Ik werk sinds kort vanuit huis voor het Jane Goodall Instituut Nederland. Wij komen op voor de gezondheid van chimpansees en duurzame leefgemeenschappen in Afrika. Ik fiets nu dagelijks met de lenigheid van een chimpansee enkele tientallen kilometers. Sumbolisch ben ik op weg naar Tanzania. Ik turf mijn kilometers dagelijks. Het werken en tegelijkertijd fietsen op mijn deskbike levert mij een heldere geest en veel creatieve ideeen op. Dank Deskbike voor deze gezonde ontdekking! Ronald Hemerik
Review by ADMINISTRATIEKANTOOR GERRITS
Prima fiets. Makkelijk in elkaar te zetten. Goed in te stellen. Een makkelijk verstelbaar sta bureau is wel een must. Zou mooi zijn als het metertje draadloos was en met een PC of smartphone verbonden kan worden. Scheelt ook weer een extra apparaat meesturen en maken. Is volgens mij goedkoper.
Review by E. NIJHUIS
Fietst erg lekker! Ik fiets heel veel, gedurende de dag. Een paar kleine minpuntjes. Ik krijg nog steeds zadelpijn van het zadel, na een half uurtje. De stekker is erg onhandig.
Review by ANONIEM
Ideal for me. I suffer from hernia-like complaints when I'm sitting still, but not when I'm cycling. Now I can move at my desk while I work, so my back and leg don't bother me. For me a solution.
Review by RIA
wanted for a while a high low desk with a desk bike because I work a lot of (office) hours. and in winter I pack less, so a bike is a good outcome. even while writing this review just cycling further works well. use it every day. I am very happy with it!
Review Small
Add your review
Add your review
17/11/17
ANNEMARIE REBEL
Super fijn! Ons team maakt er om en om gebruik van. Je wordt er lekker warm van. Wel even wennen met coördinatie soms, bij intensief bouwen bijvoorbeeld. Maar bij lezen of mails beantwoorden heel erg fijn!
24/08/17
Rinske
Eindelijk een deskbike aangeschaft, en het werkt! Ik heb 's ochtends echt zin om naar kantoor te gaan en lekker te fietsen tijdens het werk. Lezen, schrijven, mails beantwoorden, het gaat allemaal prima tijdens het fietsen. Alleen tijdens het telefoneren neem ik even pauze, anders raak ik buiten adem ;) Op een hele dag fiets ik gemiddeld zo'n drie uur. Dat wissel ik af met staan en zitten. Ik kan het iedere kantoorwerker aanraden!
21/08/17
ED HILGERSOM
Uitstekende oplossing voor een actievere werkhouding achter een bureau. Ben fitter na een werkdag op kantoor. Afwisselend zittend en staand werken. Ben er erg blij mee. Alleen de bijbehorende App functioneert niet.
08/08/17
JAN VAN DOLEWEERD
Bevalt beter dan gedacht. Nodigt uit om staan, zitten en zitten en bewegen af te wisselen. Het bureau staat nu zelden laag.
02/08/17
JORRIT
Wij gebruiken de deskbikes op onze basisschool. De eerste versie was redelijk kidsproof (stevigheid ed) de tweede versie die we besteld hebben is nog beter. Op dit moment staan er 6 in groep 8. De leerlingen maken er veel gebruik van, zeker degene met wat energie teveel.
03/05/17
ANNELIZE
Ik ben erg blij met de deskbike. Ongemerkt trap je een eind weg, terwijl je aan het werk bent. Het voelt actiever en ook alsof je in je werk alerter bent. Ik ben ook erg tevreden over de service van Worktrainer. Ik had een de medium zadelstang ontvangen, maar deze bleek net iets te lang te zijn voor mij. Ik kreeg een small zadelstan kostenloos nagestuurd. Nu zit ik perfect!
13/04/17
JAN
Ik werk meestal de gehele week aan mijn bureau en liep alleen naar beneden, weliswaar 2 trappen, voor koffie, lunch thee en voor de pakjes bezorgers. Dat is niet voldoende aangezien het zitten straks ook een volksziekte gaat worden. Dus een complete set aangeschaft met als eerste een verstelbare werktafel zit-sta bureau S670 met de bediening Desk Control 520, met 4 geheugen posities, en een ONGO balansbord om staand ook nog wat actiever te zijn. Ik fiets pas een paar weken op deze fiets onder mijn werktafel en hij bevalt prima. Staat nu nog op lichtste stand en fiets nog maar 1 uurtje per dag. Dit ga ik de komende maanden uiteraard opvoeren naar een langer gebruik per dag en op een zwaarder stand. Ik gebruik geen sensor op en bijbehorende app met resultaten van het fietsen. Het is voor mij ook geen apparaat om mijn prestaties te kunnen verbeteren. Alle lof naar Worktrainer, voor de volledige levering op de afgesproken dag. Ik heb zelf de werktafel van 2 x 1 m in elkaar gezet wat eenvoudig ging met de bijbehorende montagehandleiding. Een aanrader is ook de kabelgoot voor montage onder de werktafel voor alle snoeren die er zoal komen kijken bij 3 beeldschermen en een desk-top computer.
22/03/17
MARLEEN
Ik fiets nu zo'n twee jaar op de deskbike. Heb hem aangeschaft toen die iets te opgewekte hoogleraar er reclame voor ging maken. Omdat ik een paar dagen per week vanuit huis werkte, bewoog ik veel te weinig. Ik liep wel hard en deed tussendoor boodschappen, maar dan nog betekende het dat ik �ren stil zat.� De deskbike is echt fijn. Ik zit rechtop, zonder leuning. Dat leek me aanvankelijk lastig, maar dat is het helemaal niet. Ik adem beter door, ik heb geen rare pijntjes meer. Ook heerlijk: ik ben niet meer zo stijf als ik, 59 jaar, opsta (maar dat komt natuurlijk ook omdat je niet echt �pstaat, maar eerder op koninklijke wijze van stahoogte afstapt). Wel merk ik dat ik bij geconcentreerd denken/lezen vaak vergeet te trappen. Zeker nadat het snoertje van het display kapot was gegaan, gebeurde dat te vaak. Ik krijg nu (gratis) een nieuw snoertje en denk dat dit me weer zal stimuleren om d��r te fietsen.�
19/03/17
DJ VERLINDEN
Goede fiets! Heerlijk om een paar uur op te zitten.ᅠMin punt is het zadel, zo je moeten kunnen vervangen.
04/03/17
ELLEN
Ik ben een ZZP-er en heb het ding voor mijn thuiswerkplek besteld. Fietst lekker, ik ben minder stram en heb minder rugpijn na een dag werken. Plus: - fietst goed! doet wat-ie doen moet. - zwaarte van fietsen goed instelbaar, ik verander dat naar gelang mijn fitheid. Min: - app doet niet wat ie doen moet. - lelijk apparaat in mijn prachtige kantoor. Zijn lelijkheid is niet te camoufleren. Wou dat ie opgevouwen kon worden zoals mijn Brompton-fiets, dan kon ik hem (als ik een werkafspraak heb en op een stoel zit) in de kast zetten. Ik zou ook wensen dat mijn fietsenergie omgevormd werd tot elektriciteit. Deze zuinige vrouw zou dan nog meer fietsen!
19/02/17
SANDER VAN GILSᅠ
De Deskbike is een prima alternatief bij mijn zit-sta bureau om lekker actief bezig te blijven tijdens mijn kantoorwerkzaamheden. De montage verliep simpel en snel en ook is het veranderen van zithoogte snel en makkelijk. Het enige nadeel aan de Deskbike is de app! IOS versie: De deskbike moet keer op keer opnieuw gekoppeld worden en de app kan niet op de achtergrond draaien waardoor deze bij bijvoorbeeld elk telefoongesprek wegvalt. Maar design en comfort is zeker 5 sterren waard, echter omdat de functionaliteit van de app niet voldoende is geef ik maar 4 sterren!
18/02/17
JAN WILLEM
Positief: 1) De fiets is makkelijk te monteren. 2) De fiets heeft een comfortabel zadel. 3) De hoogte van het zadel is prima in te stellen. In mijn geval kan ik mijn bureau op de zelfde hoogte laten staan voor "fietsen" en "staan". 4) Hij fietst prima, de fiets staat goed stabiel. 5) Door de rollers is hij makkelijk onder het bureau te rijden. 6) De footprint is bescheiden dus staat niet snel in de weg. Negatief: 1) de app (iOS) is een lachertje. ik ervaar het elke keer koppelen van de fiets als gedoe. De app kan niet "in de achtergrond" draaien dus elke keer als je je telefoon ergens voor gebruikt stopt de meting. verder rudimentaire functionaliteit. Wensen: 1) De mogelijkheid om een fietszadelpen te kunnen gebruiken zodat elk fietszadel gemonteerd kunnen worden. 2) Betere app en of mogelijkheid tot koppelen met apps als bv runkeeper. Als de app op orde was geweest had ik een 5 sterren beoordeling gegeven.
14/02/17
YOUR ASSISTANT
Helemaal top!
06/02/17
FR
Kom iedere dag weer lekker fit thuis.
05/02/17
IRENE
De worktrainer is een prettige manier om tijdens zittend werk in beweging te blijven. Ik zit vaak meer dan 2 uur achter elkaar omdat ik een telefonische infolijn beman die 2 1/2 uur per dag bereikbaar is en werd daardoor erg stram. Merk wel dat na een half uur je echt wat anders moet gaan doen want fietsen en computerwerk kunnen niet te lang gecombineerd worden, is mijn ervaring, maar ook met steeds een half uur met daarna even staan of zitten, geeft al een vermindering van de stramheid. Vind het zadel helaas niet optimaal. Daar zou wat meer variatie in aangeboden kunnen worden. Verder werkt bij mij de app voor Android telefoon ook niet goed, helaas.
10/01/17
DIANNE
Voor de Kerstvakantie heb ik een Deskbike en zit-sta bureau A270 met memory display besteld. Deze werden redelijk snel geleverd. Helaas hadden de monteurs hun gereedschap op het vorige adres laten liggen, waardoor ik zelf niet bij de installatie was. Toen ik thuis kwam was het bureau netjes ge�nstalleerd, en de Deskbike ook. Helaas werkte het niet met de App. Na chat met Worktrainer bleek dat er geen sensor op mijn fiets zat. Deze werd snel nagestuurd. We hebben hem zelf erop gezet, en nu werkt de App wel. Pluspunt: ik merk dat de variatie in zitten, staan en fietsen goed voor me is. Heerlijk om tussendoor te fietsen. Ik merk dat ik nog niet zo lang kan staan, maar dat ga ik opbouwen. Minpunten: - de installatie ging een beetje 'warrig', wel goede en snelle service om het ontstane probleem te verhelpen. - de app werkt alleen als je hem open laat staan. Zodra je op je smartphone iets anders doet, of hij gaat op stand-by stopt de app. Zo heb ik 25 minuten gefietst, maar heeft hij er maar 5 meegeteld. In die tijd zou ik dan wel weer heel ver gefietst hebben. Je kunt ook alleen maar op de App kijken als je fietst. Dus later even inzien wat de stand van zaken is kan niet. Daar is nog heel veel verbetering nodig!
30/11/16
DIRK
Dat is bijzonder jammer. Ik ben 2.01 meter, en de fabrikant stelt dus niet eens een verlengde zadelpin beschikbaar? Gemiste kans. Verder zou de fabrikant het ontwerp zo moeten wijzigen dat je je eigen prettige zadel kunt monteren. Kwaliteit van het zitvlak zou veel meer moeten tellen. Daarnaast het volgende verzoek aan de fabrikant (als hij dit soort meldingen al leest): zorg ervoor dat de opgewekte trap-energie kan worden geleverd aan een omvormer zodat je ook de optie hebt energie-neutraal te kunnen computeren.
21/11/16
LEEN
Bike is prima om niet te lang op te zitten, dus afwisselen met staan. Zadel is niet optimaal. App (Android) werkt niet goed, valt steeds uit. Afschermdopjes van trapperas vallen er steeds uit (laten we nu gewoon weg). Sticker op instelknop (van - naar +) is verkeerd om gemaakt; '-' is zwaarder nu. Verlengstuk zadelpen is prima voor mensen boven de 1.85, maar zadel is dan te hoog voor korte mensen in de laagste stand. Zou goed zijn om dat te vermelden bij de omschrijving. Probleem wel goed door jullie opgelost. Iedereen hoort denk ik graag als er een update van de app is! En als er een versie voor Windows is :) Wel: mooie kleur en elegante fiets!
17/11/16
HENK
Een behoorlijke tegenvaller. Het zadel zit niet prettig. Ik fiets erg vaak en veel op racefiets, mountainbike en toerfiets maar nog nooit zo'n slecht zadel gehad. Als ik van mijn oude hometrainer het stuur had afgezaagd, had ik ongeveer dezelfde functionaliteit gehad. Door de kleurtjes ziet de deskbike er wel fraai uit, De app is op Android zeer slecht en onbetrouwbaar. In minder dan 2 minuten leg ik ruim 650,000 km (of meter ?) af. Meestal werkt de app overigens helemaal niet.
30/10/16
ICTEXT
Zeer tevreden: ik ben mobieler, fitter en alerter. Enige nadeel is de niet-werkende app, maar ik heb begrepen dat er binnenkort een update uitkomt. Als ik de andere recensies bekijk, zie ik wel dat de app flink moet worden verbeterd (juiste informatie, actief blijven op de achtergrond wanneer de telefoon standby staat, etc.). Voor de rest niets dan lof!
29/10/16
ANONIEM
Ik vind het een geweldig apparaat. Het scheelt enorm. Waar ik vroeger vermoeid, duf en niet al te sociaal thuis kwam kom ik nu weer fit thuis en heb ik energie om nog van alles te doen en ben ik een stuk gezelliger voor mijn gezin. Scheelt ook in ongezond voor de buis hangen en snaaien. Dat gaat kilo's schelen. De sensor en app kan beter. Dat heb ik nog niet aan de gang. Maar dat komt nog wel. De wieltjes zijn handig, maar ik mis het dat ik niet net als een buro stoel ook zijwaarts kan. Na een uurtje is het zadel voor mij niet meer comfortabel, dus ga ik dan weer staan. Dat vind ik een goede zaak en houdt me actief. Al met al vindt ik het een wereldapparaat!
20/10/16
MARIELLE SCHIPPEREN
De fiets werkt heel prettig. Ik zit met plezier achter mijn bureau. Kan er prima een aantal uur op werken. Was goed zelf in elkaar te zetten. Je rijdt hem makkelijk onder je bureau als je klaar bent. De app is helaas van slechte kwaliteit. Die monitort je fiets gedrag niet omdat hij niet op de achtergrond kan draaien. Het was leuk geweest om bij te houden hoeveel ik fiets maar dat werkt dus niet. Als jullie een betere app willen laten maken is mijn suggestie om eens contact op te nemen met een bedrijf wat dat ook kan. Bijvoorbeeld Enrise in Amersfoort. In het kader van Quantifief Self zou het leuk zijn als het meten beter is. Je fiets niet voor niets natuurlijk.
08/10/16
JEKA
Fijne fiets! Uitnodigend om te gebruiken, heerlijk stil, stevig, en een zadel waarop je het een hele tijd volhoudt. Ook erg handig dat er wieltjes onder zitten, zodat je 'm makkelijk verplaatsen kunt. De bijbehorende app kan nog wel wat verbetering gebruiken (bijv. zelf een dagelijks doel kunnen stellen, of meer grafische overzichten van wat je al gereden hebt). Ik vind het teveel gedoe om de app steeds weer in te moeten stellen, dus in de praktijk gebruik ik deze niet.
07/10/16
SUZAN
Ik wil hem niet meer inleveren! De deskbike is bij mij neergezet als pilot en moet hem delen met veel collega's. iedereen is nieuwsgierig en wil hem graag uit proberen. Zelf fiets ik geregeld een half uurtje, en merk dat ik tussendoor mijn bureau niet "laat zakken"maar er achter ga staan. Het geeft je energie We hebben alleen het vermoeden dat de snelheid niet helemaal klopt, ik fiets zonder enige moeite 50 km per uur. Het motiveert wel, maar lijkt me erg onwaarschijnlijk ;-)
28/09/16
ANONIEM
Ik moet nog even wennen met afwisselen van swopper naar deskbike maar daar word ik al wat alerter op. Ik maak alleen nog gebruik van de desbike en de swopper. Ik heb geen gewone bureaustoel meer. Verder zou ik nog staand kunnen gaan werken maar ik moet dus nog even wennen aan het afwisselen. Komt goed. Ik ben erg tevreden. Beweeg veel meer. Moet alleen nog even de deskbike meter bestuderen zodat ik kan zien wat ik in een week gefietst heb.
27/09/16
ANONIEM
Ik vond het ook wennen en had vooral de neiging veel te hard te willen fietsen, dat werkt niet echt als je er ook bij wil werken. Maar dat gaat nu beter. Hij zit lekker en zoals al eerder gezegd + en - niet logisch. Er zitten wieltjes onder, maar die zitten bij mij niet zodanig op de vloer dat ik er goed mee kan rijden. Heerlijk om zitten, staan en fietsen af te kunnen wisselen, geen last meer van zware benen tijdens/na een dag zitten op kantoor.
26/09/16
GERT-JAN TE LINDERT MSG POST & KOERIERS
Ik heb de Deskbike een paar dagen (op proef) en het is nog wel wennen. Zeker het afwisselen. En je wilt soms te snel fietsen. Had de fiets graag in blauw of oranje gewild maar heb de gele op proef ontvangen. Hopelijk kan deze nog ingewisseld worden voor een andere kleur!?
19/09/16
MARLEEEN
Fiets 2 dgn na bestelling al in huis. Goed zadel en erg fijn om te kunnen bewegen tijdens het werk ipv alleen maar te zitten. Goed voor mijn lijf. Al aan vele de link doorgestuurd met advies om het ook te doen. Alleen het trainingsadvies van een half uur fietsen, 1 uur staan moet je opbouwen. Handig dat je vragen kan stellen via de chat, je hebt meteen antwoord. In 1 woord Super!!
18/09/16
ANONIEM
Fiets makkelijk te monteren Kleur aanbod klopt niet: rood besteld (volgens site in voorraad), zwart gekregen (erg lange levertijd indien je ander kleur wil, hoewel product reeds betaald was) Zadel is comfortabel Weerstand: vooraf bevestigde sticker staat verkeerd: - betekent hier zwaardere weerstand; + hier lichtere weerstand. Levertijd: niet 1 á 2 werkdagen maar meer dan 2 weken.
29/08/16
3D ASSIST
al fietsend aan het typen nu. heb een knie met de nodige schade en dit is een zeer welkome aanvulling. zadel zit zodanig goed dat het lang is vol te houden. Mooi magnetisch weerstand in te stellen, geen warmte ontwikkeling, degelijk draaiwerk. Alleen draaiknop voor het afstellen van de weerstand werkt anders dan het stickertje doet vermoeden. " - " geeft een hogere weerstand.
23/08/16
ANONIEM
stabiel, fijne zit. Helpt echt om meer te bewegen en van houding te veranderen. De meter staat wel snel op 5 kilometer, dat lijkt me iets te rooskleurig....
18/07/16
MARCEL
Aardig idee, maar helaas beweeg je tijdens het fietsen veel te veel met je schouders waardoor muis en keyboard coordinatie te moeilijk wordt om efficient te werken.
12/07/16
LOTTE BORGERS
Stabiele fiets. Makkelijk in elkaar te zetten. Zou fijner zijn als de trappers meer onder het zadel zitten maar begreep dat dit bij het nieuwe model al aangepast is.
07/07/16
VINCENTᅠ
Fijne fiets. Boven verwachting nog erg stabiel! even wennen met werken maar is een goede aanwinst op kantoor:)
05/07/16
ANONIEM
fijne fiets en goed ter afwisseling met staan. Ene dag voelt het beter dan de andere, maar dat is puur het wennen. Fijn om in beweging te zijn en gezonder ook.
20/06/16
IRIS
Geweldig leuk trappertje. Misschien te leuk omdat ik heel veel moet smeken om verder te mogen werken aan m'n bureau. Iedereen wil erop en dan niet meer af. Niet leuk ;) Ik heb zelfs beweging als het buiten giet zonder nat te worden. Een aan te raden stoel, mits goede afspraken met mede bewoners.
17/06/16
MILLY
Heerlijk die deskbike in combinatie met een zit-sta-bureau! Elke werkdag begin ik op de deskbike, en voordat ik het in de gaten heb, staat er 10 km op de teller. De rest van de dag wissel ik af, staan, zitten en fietsen. Je voelt je fitter, lichamelijk en tussen de oren. Een aanrader.
03/06/16
PATRICK
Ik had al een paar jaar een in hoogte verstelbaar bureau, heerlijk om staan en zitten af te wisselen. Tot voor kort gebruikte ik daar ook een goedkope hometrainer (ding van de Lidl) bij om ook nog te fietsen tijdens het werk. Toen deze het echter begaf heb ik toch de stap gezet om een specifieke Deskbike te kopen. Moet zeggen dat het na twee weken in gebruik hebben ervan een verademing is ten opzichte van de hometrainer. Bijna geen geluid, beweegt heel soepel, kan toch ook de zwaarte instellen en ik heb er een speed en cadence sensor bij icm met de Worktrainer (iOS app, gratis en syncen naar Runkeeper), zo leg je ongemerkt heel wat kilometers af. Ik wissel nu staan, zitten en fietsen af. Een aanrader voor iedereen die veel zittend werk doet.
29/05/16
MARIËT
Ik kan heel slecht stil zitten tijdens het studeren en kunnen fietsen achter mijn bureau is voor mij een uitkomst. Ik studeer veel actiever en wissel het fietsen af met staan en zitten. Blij dat er een breed zadel op zit. Meestal draait de fiets stil en soepel; soms hoor ik een tikje tijdens het fietsen.
24/05/16
ANONIEMᅠ
Ik zit hele dagen achter mijn bureau en was hard bezig volkomen te verstijven. Dankzij de deskbike kan ik nu werken en bewegen tegelijk. Het ding zit heerlijk en geeft ook nog een echt fietsgevoel. Alleen het windje door mijn haren ontbreekt nog!
20/05/16
ANONIEM
Ik heb de Deskbike al een aantal maanden en heb een paar weken geleden de nieuwe, bredere zadel geïnstalleerd. Mijn ervaring is heel positief. Geen rug- of nekklachten meer, schouders blijven relaxt, en mijn lichaam blijft de hele dag lekker in beweging. Ook geen last meer dat "zwaar" gevoel na een dag zitten werken. De nieuwe zadel is een hele verbetering en zit heel lekker. Ik raad de Deskbike aan iedereen aan. CM Willems
09/05/16
KIEFT
heerlijk; werken en bewegen tegelijk! Wel even wennen zo achter de pc maar ik vind het erg prettig.
02/05/16
MOLLY WILLEMS
Ik gebruik mijn Deskbike nu enkele maanden (i.c.m. een zit/sta bureau) en ben er erg blij mee. Ik ben ZZP-er met kantoor aan huis, en het bureaufiets zorgt dat ik voldoende beweging krijg terwijl ik werk. Waar ik in het veleden veel last had van pijn in mijn rug en nek, stijve schouders and opgezette benen, zijn deze klachten nu verdwenen en voel ik me aan het einde van de werkdag meer gefocust en opgewekt. Ik heb ook net de nieuwe, grotere zadel ge�nstalleerd en vind deze een hele verbetering.
25/04/16
DIANA CREEMERS
Ik ben heel blij met de deskbike in combinatie met het hoog laag bureau! Het zorgt ervoor dat ik niet meer met hoofdpijn naar huis ga omdat ik veel wissel van houding. Ik maak er veel gebruik van; super fijn! Ik wissel vooral het staan af met het fietsen.
21/04/16
KEES SCHIPPERS
Fietsend werken is heerlijk, zo nu en dan even afwisselen met staan. Voel me lekkerder in m'n vel en heb veel minder last van mijn rug dan toen ik nog zittend werkte. Zadel is niet heel comfortabel, misschien omdat het zo groot is.
17/04/16
LINDA
Het fietsend werken bevalt me goed. Ik zit en voel me veel actiever, gebruik mijn rompspieren. Ik heb hem voor thuiswerken gekocht want juist dan zit ik veel. Mijn collega's zijn wel heel geinteresseerd als ik fiets tijdens een videoconference :) Het zadel vind ik wat te groot. Ik zou het graag vervangen door een gewoon fietszadel. Zou mooi zijn als daar een extra opzetstuk voor kon komen.
04/04/16
MACHTELD DE ROOS
Eigenlijk gewoon een heerlijk alternatief voor de hometrainer! Met het verschil, dat ik nu wat kan doen tijdens het bewegen. Tenminste als je het combineert met een verstelbaar bureau. I.p.v. zitten, zitten en nog eens zitten, begin ik mijn dag rustig te bewegen, terwijl ik m'n mail afhandel. Een half uurtje later........jee, wat gaat de tijd snel.........zak ik naar beneden, om aan het einde van mijn beperkte werktijd achter een bureau weer wat te stijgen. ECHT FIJN!!! De fiets is gemakkelijk te bedienen en met een kleine beweging aan de kant te schuiven. En wat WORKTRAINER betreft: een leuke jonge club met hart voor hun producten. Heb goede adviezen gekregen van Jordi. De aflevering ging vlot.
04/04/16
HERMAN MAES
Mooie upgrade van mijn homeoffice met standingdesk door de toevoeging van de deskbike. Ook bij de werkgever komen er nu enkele deskbikes te staan, zodat we optimaal doorheen de dag kunnen wisselen van werkpositie. Voor mij was de stille werking vooral belangrijk, daar ik 's avonds op mijn thuisbureau werk naast de 2 kinderkamers. Mooi om te zien dat de deskbike echt fluisterstil is. Review met wat extra zaken kan je lezen op http://www.dailybits.be/item/standing-desk-deskbike/
03/04/16
RON, APELDOORN
Prima fiets die vooral lekker stil is. De km teller die erbij hoort is nogal groot, lomp en oudbollig. Smaken verschillen uiteraard . . .
14/03/16
ANONIEM
geweldig zo'n fiets onder mijn bureau! hij voldoet helemaal aan wat ik had verwacht! wat ons echt tegen viel was de manier waarop wij werden te woord gestaan op het bedrijf in Harmelen! Niet binnen 5 minuten beslissen betekent geen aandacht meer voor jou als klant?! daarna de website die niet funktioneerde.... niemand die belde om zich te verontschuildigen! alleen een mailtje met: probeer het nog eens!!! Jammer!! Mieneke Wisse-vd Veen
10/03/16
ANONIEM
Het is heerlijk om te kunnen fietsen in plaats van een groot deel van de dag te zitten. Volgens de instructies moet je afwisselend staan. Ik heb daar eigenlijk geen behoefte aan. De reden dat ik dat soms toch doe is dat je na verloopt van tijd wel zweterig zitvlees krijgt van het zadel. Het is aardig om op het display de snelheid en de afstand te kunnen zien. Alleen vind ik het jammer dat de gegeven gereset worden nadat je enkele minuten niet gefietst hebt
04/03/16
ERIK
De ideale manier om meer beweging te krijgen. Haast ongemerkt fiets je door, terwijl je gewoon achter je bureau zit. Afwisselend fietsen, staan en zitten, mijn rug is er erg blij mee!
02/03/16
HANS KROUGMAN
Mooi apparaat. En perfect i.c.m. de speciale desks van WorkTrainer. Ik heb er een sensor bij voor mijn smartphone. De uitleg hoe die te bevestigen was is wat cryptisch. De sensor is nu aan de voorkant onderaan magnetisch geklemd. Daardoor steekt ie iets uit. Voorzichtig nu met het verplaatsen van de bike. Ik kan op de website ook niet verder achterhalen hoe de sensor op een andere manier te bevestigen. De additionele software voor je computer waar je routes op kunt volgen is niet beschikbaar voor OSX (Mac), alleen voor Windows. De apps zijn zowel voor iPhone als Android beschikbaar.
02/03/16
EDITH MOLENBROEK
het gevoel in mijn benen, het is heerlijk! Zoveel actiever. Gewoon zitten voelt aan als langzaam dood gaan, nu kan ik weer met enig plezier achter de computer kruipen. Thuis althans. Ik heb de folders op mijn werk ook verspreid en wellicht dat daar een pilot gehouden gaat worden. Ik leid een grotendeels zitten leven tijdens mijn werk en heb daar totaal genoeg van. Ik begon me al af te vragen hoe ik dat nog 15 - 20 jaar vol moet houden, ik ben nl. een hoofdwerker en daardoor tot veel beeldschermtijd veroordeeld. Dit product geeft me weer hoop dat ik het wel vol kan houden!!
29/02/16
CHARLES WILLEMS
De deskbike bevalt mij prima. Het afwisselend staan en fietsend werken aan een bureau (op hoogte geplaatst) geeft mij veel voldoening. Mijn thuiswerkplek is daardoor aanzienlijk verbeterd. Nu mijn werk-werkplek nog! Wanneer ik een dag overzicht zou kunnen vastleggen vanuit de display zou ik ook een overzicht over een langere periode kunnen krijgen. Maar dat is ook op andere manieren optie lossen (leuk maar niet echt essentieel)
27/02/16
ANONIEM
De deskbike is heel leuk. Je trapt zo een hoop kilometers weg terwijl je aan het werk bent. Ik wissel het af half uurtje staan en half uurtje fietsen. Maar vaak zit ik ongemerkt langer te fietsen. Zo beweeg je een pak meer als de hele dag achter een bureau zitten. Je voelt je gewoon fitter!
18/02/16
ELS
Heel prettige deskbike mooi vormgegeven. Ik kan geruisloos uren fietsen. En ik heb veel minder last van mijn onderbenen en voeten nu ik staan kan afwisselen met fietsen.
17/02/16
RAVI
De deskbike is ideaal, concentratie en mood omhoog, geen afterlunch dip meer en calorien verbranden (in 2 weken tijd 2 kilo afgevallen). Als ik het geld dat ik vorig jaar heb uitgegeven aan de gym had gestopt in de deskbike…
15/02/16
KARIN
Ik gebruik de deskbike dagelijks. Ik heb het niet meer koud achter de laptop en trap zo op een leuke manier heel wat kilometers weg. Ik heb recent zes weken in het gips gezeten en kan nu met de deskbike mijn conditie weer verbeteren. Ik maak er regelmatig een echte training van met een flink traptempo en een aardige weerstand. Heerlijk. Wanneer het mij uitkomt en ongeacht het weer buiten, ik fiets op mijn deskbike! En ondertussen doe ik mijn administratie, wat werk of kijk colleges van de Universiteit van Nederland. Hersengym en lichaamsgym in een!
10/02/16
ANONIEM
Beste, Het bevalt erg goed! Een 'ademend' zadel zou fijn zijn. Vriendelijke groet, André Groot Bluemink
09/02/16
GASTON DORREN
Ik ben erg enthousiast over de fietsstoel. Alleen maar staan aan je bureau is op den duur niet prettig; de afwisseling met beweging is ideaal. Het metertje dat erbij zit, had van mij niet gehoeven - ik gebruik het niet eens. Ik zou dat eerder als optioneel accessoire verkopen. Maar goed, hoe dan ook: vijf sterren.
09/02/16
H.GRIFFIOEN
Prima fiets. Ik gebruik 'm bijna dagelijks thuis. Het draadje is inderdaad niet handig en ook zou het handig zijn als het totaal aantal gefietste kilometers werd bijgehouden (beetje onnozel om er een briefje naast te leggen met de dagelijkse km-stand als je dan toch zo'n apparaatje op je bureau hebt....je zult maar naar Tanzania willen fietsen)
03/02/16
M. SCHOBBE
We zijn erg enthousiast over de bureaufiets. De verbruiksmeter/teller die d.m.v. een draad verbonden is alleen niet handig en zeer kwetsbaar. Deze komt snel in de knel te zitten. Zou er geen andere oplossing te bedenken zijn?
02/02/16
MARIA D.
Super Idee. Wir nutzen es viel und es sollte auch in Deutschland viel mehr verkauft werden. Eines habe ich mich gefragt, bei der Einstellung des Widerstandes habe ich kaum bis gar keinen Unterschied gespürt. Gibt es eine Widerstandeinstellung? Stimmt da etwas nicht? Wir nutzen es gerne und viel. Sehr bequem. Die Anzeige ist ein guter Anreiz um jeden Tag viel zu treten.
31/01/16
ANONIEM
De fiets bevalt erg goed! Meer zadelopties zou wel fijn zijn.
27/01/16
SANDER KEIJZER
Geweldige uitvinding, ongemerkt trap je aardig wat kilometers bij elkaar. Zeer goed voor m'n concentratievermogen! Enige min puntje is de verbruiksmeter/teller, die is d.m.v. een draad verbonden. Dat is niet handig.
26/01/16
RONALD HEMERIK, JANE GOODALL INSTITUUT.
Ik werk sinds kort vanuit huis voor het Jane Goodall Instituut Nederland. Wij komen op voor de gezondheid van chimpansees en duurzame leefgemeenschappen in Afrika. Ik fiets nu dagelijks met de lenigheid van een chimpansee enkele tientallen kilometers. Sumbolisch ben ik op weg naar Tanzania. Ik turf mijn kilometers dagelijks. Het werken en tegelijkertijd fietsen op mijn deskbike levert mij een heldere geest en veel creatieve ideeen op. Dank Deskbike voor deze gezonde ontdekking! Ronald Hemerik
26/01/16
ADMINISTRATIEKANTOOR GERRITS
Prima fiets. Makkelijk in elkaar te zetten. Goed in te stellen. Een makkelijk verstelbaar sta bureau is wel een must. Zou mooi zijn als het metertje draadloos was en met een PC of smartphone verbonden kan worden. Scheelt ook weer een extra apparaat meesturen en maken. Is volgens mij goedkoper.
21/01/16
E. NIJHUIS
Fietst erg lekker! Ik fiets heel veel, gedurende de dag. Een paar kleine minpuntjes. Ik krijg nog steeds zadelpijn van het zadel, na een half uurtje. De stekker is erg onhandig.
19/01/16
ANONIEM
Ideal for me. I suffer from hernia-like complaints when I'm sitting still, but not when I'm cycling. Now I can move at my desk while I work, so my back and leg don't bother me. For me a solution.
08/01/16
RIA
wanted for a while a high low desk with a desk bike because I work a lot of (office) hours. and in winter I pack less, so a bike is a good outcome. even while writing this review just cycling further works well. use it every day. I am very happy with it!
deskbike
4,4

Small

€295,00

Sitting still is taught to us from an early age. Especially at school. While sitting still is not good for you at all! But luckily there is the Deskbike Small. That is listening to a lecture while you bike!

Add to cart
Delivery time 2 - 5 business days

Information

  • Frame colour: Black, Silver and White, Red, Green, Blue, Orange
  • Side cover colours: White, Black, Red, Green, Blue, Orange
  • User length: 140-165 cm
  • Suitable for children
  • Minimum desk height: 105 cm
  • Equipped with Bluetooth 4.0
  • Maximum load 120 Kg
  • Warranty 12 months
  • CE approved

Free App

Challenge yourself with the free Deskbike App. All your achievements are conveniently stored and at the end of your workday you know exactly how many kilometers you have pedaled. Download the Deskbike App in the Apple or Google store.